Als je zwanger bent, is het belangrijk dat je goed voor jezelf en je kindje zorgt. Dat betekent dat je ook voor de zwangerschap goed op je voeding moet letten. Sommige voedingsstoffen heb je nu meer nodig, terwijl je andere beter kunt laten staan. Ook als je moeilijker zwanger raakt door bijvoorbeeld PCOS kun je met voeding winst behalen.

Acupunctuur kan je helpen om zwanger te worden. Het is een traditionele Chinese geneeswijze. Een behandeling kan helpen bij vruchtbaarheidsproblemen als: endometriose, uitblijven van de eisprong, herhaalde miskramen of verminderde zaadkwaliteit. Acupunctuur kan daarnaast de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen aanzienlijk verhogen en helpen de stress te verlichten.

Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur. Met dit spreekuur helpen we je om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten beginnen .

De een is na 1 keer proberen al zwanger. Bij de ander duurt het maanden of zelfs jaren. Als zwanger worden niet vanzelf gaat, dan kan dat behoorlijk frustrerend zijn en bijvoorbeeld spanningen creëren in je relatie.

Meer weten over..

  • Hoe kies je een verloskundigenpraktijk?
  • Hoe meld ik me aan en wanneer is de eerste controle?
  • Hoeveel echo’s krijg je tijdens de zwangerschap?

Aanmelden..

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kun je je al aanmelden voor je eerste afspraak met de verloskundige.

Je kunt elke dag bellen tussen 08:30 en 20:00 uur op 0316 – 542 541

Digitaal aanmelden kan ook..