Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur. Met dit spreekuur helpen we je om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten beginnen .

Kinderwensconsult

Willen jullie je goed wil voorbereiden op een zwangerschap? Dan kun je voor informatie en advies altijd terecht bij de verloskundigen van geboortecentrum Linde in Zevenaar. In het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op een goede zwangerschap en op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, tips over hoe vaak en wanneer vrijen, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten voor de baby.

Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan natuurlijk tijdens het kinderwensspreekuur centraal. Het spreekuur duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is voor vrouwen èn mannen.

Maak een afspraak met de verloskundige, telefoonnummer 0316 - 542 541 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwangerstraks.nl.

Meer weten over..

  • Hoe kies je een verloskundigenpraktijk?
  • Hoe meld ik me aan en wanneer is de eerste controle?
  • Hoeveel echo’s krijg je tijdens de zwangerschap?

Aanmelden..

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kun je je al aanmelden voor je eerste afspraak met de verloskundige.

Je kunt elke dag bellen tussen 08:30 en 20:00 uur op 0316 – 542 541

Digitaal aanmelden kan ook..